headerImage
 
 

COCERAL workshop

Save the date: COCERAL workshop “storage, protection, handling and tracing of organic grains and oilseeds’”, maandagmiddag 4 oktober a.s. 

Onze Europese organisatie COCERAL organiseert op maandagmiddag 4 oktober a.s. een workshop met als titel “Storage, protection, handling and tracing of organic grains and oilseeds’. De workshop wordt hybride aangeboden en is dan ook zowel online als live in Brussel te volgen. Vooralsnog zijn als sprekers aanwezig: een vertegenwoordiger van COCERAL namens de handel, het hoofd van de afdeling Organic Farming van DG AGRI (Elena Panichi), de directeur van International Biocontrol Manufacturers Association IBMA (Jennifer Lewis) en sprekers van NEODIS (Mathieu Belmond of Valentin Milan Balizeaux). Daarnaast zijn als sprekers uitgenodigd vertegenwoordigers van IFOAM Organics Europe en het Zwitserse agri-onderzoeksinstituut FIBL.  Het definitieve programma en de aanmeldlink volgt zsm. Deelname is voorbehouden aan leden van Het Comité.  

Ter aanvullende informatie: Het Comité verkent eind augustus met enkele leden de interesse in de ontwikkelingen op het gebied van biologische grondstoffen en de noodzaak om hiervoor een aparte commissie/werkgroep bij Het Comité in te stellen.