headerImage
 
 

GMP+ International: Berichten

11-03-2019

Verzoek tot insturen analyseresultaten in de GMP+ Monitoring database

Draag bij aan de rapportage van 2018

Het is maart 2019. Het moment om de balans op te gaan maken over 2018. Net als voorgaande jaren, vragen wij u de laatste resultaten van 2018 in te brengen in de GMP+ Monitoring database. We verzoeken u deze uiterlijk vrijdag 29 maart 2019 in te sturen en (anoniem) te delen met de GMP+ Community.

Evaluatie resultaten monitoring 2018
Hoe meer analyseresultaten aanwezig zijn in de GMP+ Monitoring database, hoe waardevoller de evaluatie van 2018 is. Vergeet niet om de resultaten die vanuit GMP+ voorwaarden verplicht zijn in te sturen (bijvoorbeeld uw Salmonellapositief bevonden monsters en hun serotypering in het kader van de Salmonella-protocollen uit GMP+ BA4), (anoniem) te delen met de GMP+ Community.  Meer informatie over welke analyseresultaten u verplicht bent om te delen met de GMP+ Community vindt u in het FAQ document D3.7 GMP+ Monitoring database. Alleen wanneer u de resultaten deelt met de GMP+ Community kunnen wij uw resultaten benutten voor het evalueren van de GMP+ voorwaarden.

Van de overige analyses kunt u zelf bepalen of u die al dan niet deelt. GMP+ International waardeert het en nodigt u uit om ook deze overige analyses (anoniem) te delen met de GMP+ Community.  Want:  hoe meer resultaten worden gedeeld, des te meer informatie beschikbaar is voor alle GMP+ deelnemers. Deze informatie kunt u weer gebruiken bij uw HACCP analyse voor het inschatten van risico’s.

Ondersteuning bij invoeren
Mocht u tegen problemen aanlopen bij het invoeren en/of delen van de analyseresultaten dan kunt u meer informatie vinden in onze GMP+ Monitoring database Manual of contact opnemen met GMP+ International.

Hartelijk dank voor uw medewerking!


Mededeling over geschorste GMP+ ondernemingen

Bestemd voor: GMP+ gecertificeerde ondernemingen en Certificatie Instellingen

De schorsingen zijn terug te vinden in de GMP+ bedrijvendatabase onder "geschorste GMP+ ondernemingen".

Het betreft de volgende schorsingen: 

Naam bedrijf : TRANSMAR Seweryn Maryniak
Bedrijfslocatie : Grunwaldzka 8c/7, 73-200, CHOSZCZNO, Polen
Reg.nr. : GMP017044
Status : Geschorst
Reden : Voldoet niet aan de voorwaarden

Naam bedrijf : Usługi transportowe Tomasz Łaniec
Bedrijfslocatie : Kamienny Most 13/1, 73-120, CHOCIWEL, Polen
Reg.nr. : GMP002316
Status : Geschorst
Reden : Voldoet niet aan de voorwaarden

Deze mededeling wordt bekend gemaakt conform het bepaalde in artikel 4.7 en  8.2.1 e) van het GMP+ FC scheme, GMP+ A1 Algemeen Reglement.