headerImage
 
 

Cursus Graanhandel 2019-2020 afgerond

15-05-2020

Afgelopen maand is de Cursus Graanhandel 2019-2020 afgerond. 
Van de 49 cursisten die dit jaar alle examens hebben afgelegd, zijn maar liefst 47 cursisten geslaagd!
Dit is met bijna 96% een ongekend hoog percentage, waar deze groep cursisten heel trots op mag zijn.

Enkele weken na de start van de cursus, aansluitend aan de leerzame excursies naar T.L.R. en ABZ Diervoeders, hebben we dit jaar voor het eerst een kennismakingsdiner met alle cursisten georganiseerd. Hierbij hadden de cursisten alle gelegenheid om in een informele sfeer nader kennis te maken met elkaar. 

We hopen dat deze bijeenkomst er mede aan heeft bijgedragen dat de docenten van de cursus unaniem van mening waren dat dit een fijne, actieve en geïnteresseerde groep cursisten was om les aan te geven.
Hoe dan ook hebben wij als Comité het voornemen om het kennismakingsdiner tot een vast onderdeel van de cursus te maken.

Vanwege een zeer zware storm afgelopen februari, konden de geplande excursies naar Marcor en EBS helaas niet doorgaan dit jaar. EBS heeft de cursisten die dit bedrijf alsnog graag willen bezoeken aangeboden om dit op een later tijdstip te komen doen, maar vanwege de uitbraak van het COVID-19 virus, hebben we dit voorlopig voor onbepaalde tijd moeten uitstellen.

Ook was het hierdoor niet mogelijk om de diploma uitreiking - zoals oorspronkelijk gepland stond - bij Restaurant Apartt te laten plaatsvinden en gezellig met elkaar af te sluiten met een hapje en een drankje.
Heel jammer voor de cursisten, die uiteindelijk hard hebben moeten werken om hun diploma te behalen en het verdiend hebben om even in het zonnetje gezet te worden.
We willen daarom hierbij alle cursisten nogmaals feliciteren met het behalen van hun diploma!

Een speciale vermelding is  ook verdiend door Yvonne Mens, werkzaam bij Cefetra. Zij was dit jaar de beste cursiste met een ruime 9,4 als gemiddeld cijfer. 

Onderstaand een compilatie van diverse bijeenkomsten gedurende het cursusjaar en tevens van enkele van onze cursisten met hun diploma. 

 


Met betrekking tot de volgende Cursus Graanhandel zijn wij vanuit Het Comité op dit moment nog druk bezig om uit te zoeken naar de beste en meest veilige manier om deze te organiseren.

We hopen hier de komende maanden meer duidelijkheid over te hebben, dus houd onze website berichten hierover goed in de gaten. 

Indien u echter alvast een (vrijblijvende) optie wilt nemen op één of meerdere cursusplaatsen dan kunt u dit via een mailtje doorgeven aan madelon.bastemeijer@graan.com