headerImage
 
 

GMP+: Nu live de nieuwe IDFT-website

21-01-2021

Vandaag lanceert ICRT de nieuwe IDTF-website inclusief de nieuwe module met de reinigingsregimes voor de binnenvaart.

De ICRT-leden - GMP+ International, Qualimat Transport, Ovocom, QS, EFISC-GTP, AIC en AMA-Marketing - zijn klaar om de nieuwe website International Database Transport (for) feed (IDTF) te lanceren. Vanaf vandaag is de nieuwe website online.

Gebruiksvriendelijk
De nieuwe IDTF-website heeft nog steeds de vertrouwde elementen en functies, maar dan in een volledig frisse en moderne look en feel. De website is duurzaam, beveiligd en toekomstbestendig, ondersteund door gloednieuwe technologie die regelmatig wordt bijgewerkt. Door de nieuwe technische elementen zijn de zoekfunctie en de weergave van de zoekresultaten gebruiksvriendelijker.

Nieuwe module
Deze nieuwe website creëerde de mogelijkheid om een volledig nieuwe module toe te voegen aan de IDTF-website. De reinigingsregimes voor de binnenvaart zijn nu ook beschikbaar op de website.

Gebruikershandleiding beschikbaar
Om de overgang naar de nieuwe website zo eenvoudig mogelijk te maken, is er ook een nieuwe gebruikershandleiding beschikbaar. Je kunt deze direct downloaden van de website (in de rechterbovenhoek van het zoekveld).

Doe mee met het webinar
Op 17 februari 2021 organiseert GMP+ een webinar waarin alle nieuwe functies op de website worden getoond. Registratie is gratis.